SERVEIS

PRODUCCIÓ D'ESDEVENIMENTS

Creació, producció i desenvolupament de qualsevol tipus d'esdeveniment complint les exigències del client i sempre amb la filosofia de cuidar tots els detalls. Trobarem les solucions a aquells reptes que se'ns posin per davant.

LLOGUER D'EQUIPS DE SO I LLUM

Disposem d'un ampli catàleg d'equips de so i il·luminació així com pantalles LED, tanques antiavalots o normals, projectors, efectes especials i tot allò que sigui necessari per fer que cada esdeveniment sigui espectacular.

ESCENARIS I ESTRUCTURES

Des d'escenaris bàsics fins a tarimes regulables o escenaris i estructures amb el sistema Layer. I també, rampes i escales. Possibilitat de crear graderies adaptades a les necessitats de cada espai d'instal·lació. Carpes petites i de grans dimensions per protegir del sol vent o pluja.

CONTRACTACIÓ D'ARTISTES

Ampli catàleg de tots els artistes disponibles al mercat, des de caps de cartell fins a petites bandes. Així com actuacions infantils i per a adults, tallers o exhibicions. Garantim l'èxit en cada contractació i la professionalitat dels artistes i personal contractat.

MOBILIARI I SERVEIS

Per poder celebrar qualsevol revetlla, cerimònia o festa són necessaris alguns elements com taules i cadires, així com WC químics, rentadors de mans, carpes, camerinos, grups electrògens i altres elements necessaris perquè tot surti a la perfecció.

AUDIOVISUALS

Projeccions en pantalla o pantalles LED són elements que s'han tornat imprescindibles als esdeveniments per poder fer presentacions o exhibicions. Un servei molt utilitzat actualment és les emissions en streaming per poder arribar a aquella gent que no ha pogut assistir a l'acte.

BODES I ESDEVENIMENTS PRIVATS

Una boda és un dia molt especial. Per això, creem il·luminacions i decoracions úniques per a cada celebració i adaptem la posada en escena a les possibilitats de cada espai. Ho fem cuidant sempre tots els detalls. Creem discoteques que deixaran, de ben segur, a tots els convidats bocabadats.